Weg met symptomen borstkanker met mogelijk nieuwe methode

Symptomen borstkanker begint eigenlijk wanneer een kankercel van een tumor als het ware afwerpt en zich begint te delen. De kankercel moet om te kunnen overleven intact blijven, wanneer het stormt door de bloedvaten,  , maar het moet ook een nieuw orgel vinden. Indien de kankercel een orgel heeft gevonden, heeft het voldoende voedingsstoffen en zuurstof om in leven te kunnen blijven. De kankercel kan dan gaan delen en dan kunnen de symptomen borstkanker beginnen.

Wij willen geen symptomen borstkanker. Nu is er goed nieuws! Een groep wetenschappers, team van Howard Hughes Medical Institute ( HHMI ),  hebben een nieuwe methode ontdekt om kanker te ontdekken op basis van dna-onderzoek. Deze nieuwe methode heet Pare en is ontzettend duur. Met Pare is het dan wel mogelijk om minimale genetische veranderingen te kunnen waarnemen.

Tevens hebben de wetenschappers meer inzicht gekregen in hoe als het ware de kankercellen leven.

Wij hopen dan ook dat dat de methode Pare voor iedereen verkrijgbaar en betaalbaar gaat worden. Daarnaast hopen wij dat er ook snel een goedwerkend medicatie uit voort kan komen. Nu de kleinste veranderingen in dna, en dus ook kankercellen, bestudeerd kunnen worden is er ook hoop voor een goede medicatie.

 

Weg met de symptomen borstkanker!


Leave a Reply

Submenu Symptomen Borstkanker Contact Disclaimer Privacy Links