Symptomen Borstkanker Behandeling? vragen

Heel veel vragen…Heb ik borstkanker? Wat zijn de symptomen borstkanker? Is er behandeling mogelijk? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen gaan.

Borstkanker: ernstige, vaak dodelijke ziekte.Een ziekte waarbij gezwellen ontstaan die gezonde lichaamsdelen verwoesten. Veel mensen horen weleens in hun omgeving dat iemand kanker heeft. Kanker is een veelvoorkomende vreselijke ziekte. Borstkanker komt vaak voor bij vrouwen (1 op de 9 vrouwen), maar het kan ook bij mannen voorkomen.

Op het internet kun je de wetenschappelijke benadering van kanker lezen, maar de vraag is of je dit wil. Bij het horen van kanker is onze gedachte al gauw: “Ik hoop dat ik het nooit zal krijgen.” En mocht op een dag een dokter tegen ons zeggen dat we het wel hebben, dan kan onze gedachte zijn: “Ik ga dood. Dit was het.” Deze gedachtes zijn normaal. Meer ervaringen van mensen met borstkanker en hun emoties is te lezen in “Borstkanker en Emoties.”

Kortom kanker is een emotioneel beladen onderwerp en wij willen graag antwoord op de vragen die er het meest toe doen. Eén van die vragen is: Wat zijn de symptomen borstkanker?
Daarna willen we misschien weten of er hoop is en willen we weten of er behandeling op de symptomen borstkanker mogelijk is. Hoe ziet mijn leven na een behandeling eruit? Wat zijn de mogelijkheden? Ga ik dood? Allemaal vragen die wachten op antwoord. Ik heb hierover artikelen geschreven, die o.a. bij recente berichten op een rij staan. Eveneens kan je gebruik maken van de search optie.

Mijn tip is een e-book: Wat je moet weten over borstkanker.

symptomen borstkanker vragenLeave a Reply

Submenu Symptomen Borstkanker Contact Disclaimer Privacy Links